Korišćenjem bilo kog dela ili pristupanjem bilo kom sadržaju na sajtu OrthoExpert (u nastavku: OrthoExpert, sajt, sajt OrthoExpert) automatski prihvatate aktuelna Pravila korišćenja.

Korisnici su dužni da redovno čitaju Pravila korišćenja, te se smatra da su kontinuiranim korišćenjem sajta OrthoExpert, ili bilo kog njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja i da su ih razumeli u celosti.

Nijedan deo sajta OrthoExpert ne sme se koristiti u nezakonite svrhe niti za njihovo promovisanje.

 

Sajt OrthoExpert

OrthoExpert posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja svog sajta. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje sajta i pristupaju im, osim u slučaju kršenja pravila korišćenja. Sajt OrthoExpert sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja sa profila društvenih mreža i video striming servisa Specijalističke ortopedske ordinacije OrthoExpert, kao i linkova ka spoljnim stranicama i sadržajima. OrthoExpert sadržaje na svom sajtu objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje sajta koristite na vlastitu odgovornost i OrthoExpert se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Pristup sajtu OrthoExpert i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

 

Autorska prava

OrthoExpert polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, foto, video i audio materijale, baze podataka i programski kod). Neovlašćeno korišćenje (preuzimanje za dalju upotrebu, pokušaj pristupa sa namerom promene sadržaja sajta bez posedovanja korisničkog naloga sa datim nivoom privilegija) bilo kog dela sajta bez eksplicitne dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava OrthoExpert i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je OrthoExpert povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti predmeta žalbe.

 

Linkovi ka spoljnim stranicama i sadržajima

Sajt OrthoExpert može sadržati linkove ka veb-stranicama van domena orthoexpert.rs (hiperlinkove ka spoljnim - eksternim stranicama i sajtovima).

OrthoExpert ovakve linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje van sajta OrthoExpert i domena orthoexpert.rs. OrthoExpert nikada neće insistirati na posetama sadržajima van svog domena, te posetioci sajta OrthoExpert spoljnim stranicama pristupaju isključivo na sopstvenu odgovornost.

YouTube

OrthoExpert objavljuje video-fajlove koji su locirani na serverima youtube.com.Video zapisi koji su označeni kao "Related" ("Povezani"), postavljeni su po automatizmu YouTube softvera, na koji OrthoExpert nema niti može imati uticaja. Samim tim OrthoExpert nije odgovoran za sadržaje ovih video zapisa.

 

Izmene pravnih dokumenata

OrthoExpert zadržava pravo da bez najave izmeni ova Pravila korišćenja, Politiku privatnosti ili Politiku korišćenja kolačića. O važnim promenama i dopunama OrthoExpert može obavestiti korisnike svojih usluga putem e-mail poruke ili objavljivanjem obaveštenja na sajtu ili društvenim mrežama.

Korišćenje bilo kog dela ili pristupanje bilo kom sadržaju na sajtu OrthoExpert podrazumeva da ste upoznati sa najnovijom revizijom Pravila korišćenja.