Cilj OrthoExpert tima je da pacijent izađe iz ordinacije zdrav, ali i zadovoljan – lečenjem, pristupom, odnosom. Zbog toga želimo da čujemo Vaše utiske, baš kao što želimo da Vi čujete naše stručne i ljudske savete. Smatramo da smo dobri, ali smo sigurni da možemo biti bolji. Vaši utisci su dobrodošli, ali i prijateljska kritika!

 

Google recenzija

Ukoliko posedujete Gmail (Google) nalog, pozivamo Vas da ostavite svoj komentar u obliku Google recenzije. Najpre je potrebno pronaći odgovarajuću ordinaciju OrthoExpert na mapama:

Nakon ovoga potrebno je naći odeljak "Rezime recenzija" (eng. Review Summary) i kliknuti na link "Napišite recenziju" (eng. Write a Review).

 

Fejsbuk preporuka

Ukoliko imate profil na društvenoj mreži Fejsbuk, svoje utiske možete ostaviti na našim profilima:

 

Korišćenjem web forme možete poslati svoj utisak, pohvalu ili kritiku direktno našem timu. Unapred hvala!


Morate uneti ime i prezime. Ovo polje je obavezno.

Možete uneti samo karakter "+" i brojeve. Ukoliko se javlja greška, proverite da li na početku ili kraju, ispred ili iza broja, nema razmaka. Ovo polje je obavezno.

Molimo Vas da ostavite broj telefona na koji možemo da Vas kontaktiramo u slučaju potrebe. Unesite broj telefona u obliku +381601234567, bez razmaka, sa pozivnim brojem države (Srbija +381, Crna Gora +382, itd)

Unesite validnu imejl adresu, npr. petar123@gmail.com. Proverite da u adresi nema razmaka ili ex-YU karaktera (š, đ, č, ć, ž). Ovo polje je obavezno.

Došlo je do greške prilikom slanja. Proverite format (ekstenziju) i uverite se da veličina fajla ne prevazilazi maksimum od 2MB.

Opciono možete dodati svoju fotografiju radi prepoznatljivosti. Maksimalna veličina fajla iznosi 2MB (2048 KB). Poželjno je da fotografija bude u nekom od standardnih formata (JPG, PNG, WEBP)

Ukoliko ste ranije koristili naše usluge, ovde opciono možete navesti datum pregleda ili operacije, zbog reference

Molimo Vas da izaberete jednu od ponuđenih opcija

Odgovor na ovo pitanje nam je veoma značajan i pomaže nam da bolje razumemo kretanje informacije i poboljšamo komunikaciju sa pacijentima putem različitih kanala

0/2000

Obavezno je uneti tekst poruke, kontakt forma bez poruke nema baš puno smisla :)

Ovde možete ostaviti svoju poruku, postaviti pitanje, poslati komentar ili navesti ko Vam je preporučio OrthoExpert