Ordinacije Pozovite nas Prijava
Pretraga Podešavanja Navigacija
Svetlo Tamno

O nama Nastanak, fokus i vizija OrthoExperta

OrthoExpert je specijalistička ortopedska ordinacija koja okuplja vrhunske stručnjake iz oblasti ortopedije i traumatologije. Idejni tvorac koncepta OrthoExpert je dr Srđan Živanović, ortopedski hirurg i traumatolog, subspecijalista hirurgije ramena i lakta. Višedecenijsko iskustvo dr Živanovića u inostranstvu isključivo u hirurgiji ramena i lakta i preko 3500 uspešnih operativnih zahvata dovoljno govore o njegovoj stručnosti. Dr Živanović je ovaj koncept osnovao u Danskoj, gde inače živi i radi, a u Srbiji ga je pokrenuo sa idejom da se svetski standardi u oblasti hirurgije ramena i lakta prenesu na naše prostore.

Posvećenost razvoju ortopedske hirurgije u Srbiji ogleda se kroz brojne aktivnosti i ličnu angažovanost dr Živanovića, gde svoje znanje i iskustvo prenosi kolegama koji se bave problemima ramena i lakta u našoj zemlji. U vezi sa tim redovno organizuje kurseve naprednog korišćenja ultrazvuka, simpozijume i edukativne posete kolega iz Srbije Regionalnoj bolnici Viborg u Danskoj, gde je stalno zaposlen. Štaviše, ovo je jedno od retkih mesta u inostranstvu gde naši lekari dobijaju mogućnost da aktivno učestvuju u operacijama u timu dr Živanovića i gde im je na najneposredniji način omogućen uvid i pristup najnovijim tehnikama i metodama dijagnostike i lečenja iz oblasti hirurgije ramena i lakta. Saradnik je na više naučnih projekata i aktivan je član Udruženja za rame i lakat Danske kao i Udruženja za rame i lakat Srbije.

Vizija OrthoExperta je konstantno stručno usavršavanje članova tima. Korišćenjem bogatog znanja i iskustva omogućili smo našim pacijentima lečenje po vrhunskim standardima i što brži oporavak i povratak aktivnom životu bez bola.

Fokus našeg rada su pacijent i njegov problem. Nastojimo da kroz individualni pristup pacijentu izgradimo međusobno poverenje, što je najvažniji preduslov za uspešno lečenje.

 

OrthoExpert BeogradOrtopedija i fizikalna terapija

Prva ordinacija OrthoExpert počela je sa radom u Beogradu 2017. godine i tokom prvih 5 godina postojanja članovi našeg tima uspešno su obavili preko 2400 pregleda. S ponosom ističemo da smo, strogo poštujući sopstveni kodeks, tokom godina ostvarili gotovo stoprocentno zadovoljstvo naših pacijenata. Stalno imajući u vidu naš osnovni cilj – da pacijent izađe iz ordinacije zdrav, ali i zadovoljan lečenjem, pristupom i odnosom – stvorili smo atmosferu u kojoj su obe strane otvorene za utiske, savete, ali i stručne i prijateljske kritike. Smatramo da je postignuti balans između profesionalnog i ljudskog odnosa sa pacijentima, bez ikakve sumnje, jedan od glavnih faktora našeg rasta.

OrthoExpert tim u Beogradu okuplja stručnjake iz oblasti ortopedije, reumatologije, traumatologije, spinalne hirurgije i fizikalne terapije sa zavidnim rezimeima i dugogodišnjim iskustvom u radu na zahtevnim mestima. Iako su impresivno grupno iskustvo i kvalitet rada naših lekara i fizioterapeuta važan činilac poverenja koje uživamo, trudimo se da idemo u korak sa vremenom i pratimo najsavremenija dostignuća iz oblasti ortopedije i ortopedske hirurgije kako bismo bili još bolji!

 

OrthoExpert NišOrtopedija i fizikalna terapija

Uspeh ordinacije u Beogradu koji su pratile izuzetne ocene nivoa pruženih usluga doveo je do ideje da se i u Nišu, trećem gradu po veličini u Srbiji, otvori ordinacija u kojoj će pregled ortopeda i fizikalna terapija biti podrazumevano visokog kvaliteta. Septembra 2021. otvorena je druga ordinacija, OrthoExpert 018.

OrthoExpert 018 je već uspostavio saradnju sa nekoliko cenjenih niških ortopeda i fizioterapeuta što, uz redovne radne posete dr Živanovića, stanovnicima Nišavskog okruga i južnih delova Srbije u domenu ortopedije i fizikalne terapije garantuje profesionalizam i međusobno poverenje koji su utkani u viziju i fokus rada OrthoExperta.

za zdrav život
u pokretu

OrthoExpert Beograd
PIB: 109694635, MB: 64363247
ŽR: 205-238556-86

OrthoExpert 018 Niš
PIB: 112667879, MB: 66270220
ŽR: 200-3415260101034-31