Ordinacije Pozovite nas Prijava
Pretraga Podešavanja Navigacija
Svetlo Tamno

Drage kolege,

28. i 29. aprila 2023. godine u Staroj Pazovi ponavljamo naše već tradicionalno stručno okupljanje, ovog puta obogaćeno još jednim stranim predavačem i još većim fokusom na dijagnostiku i lečenje ramena. Interesovanje za novi kurs bilo je veliko, kako kod dosadašnjih, tako i kod potencijalnih učesnika do kojih je došao glas o veoma korisnom i zanimljivom načinu našeg rada. Ponovo je fokus dvodnevnog kursa dijagnostički aspekt ultrazvuka kao i njegova primena u terapiji najčešćih patoloških stanja u ramenu i laktu.

Kurs je namenjen  ortopedima, fizijatrima, radiolozima, reumatolozima i specijalistima sportske medicine. Početak kursa nudi upoznavanje sa anatomijom ramena i lakta i najčešćim patološkim stanjima, zatim sledi upoznavanje sa osnovama kliničkog i ultrazvučnog pregleda. Posebno zanimljiva je primena ultrazvuka u terapeutske svrhe i davanje blokada na modelima ili pacijentima. Diskusija i grupni rad, kao i mogućnost da lekari različitih specijalnosti zajedno dolaze do rešenja, daju dinamiku čitavom kursu.

Predavači su dr Michael Tøft Væsel, dr Karl Jöhnk, dr Srđan Živanović i dr Mladen Pavlović, ortopedski hirurzi iz Danske koji se dugi niz godina izuzetno uspešno bave ortopedijom ramena i lakta, a u svojoj praksi svakodnevno koriste ultrazvuk u dijagnostičke i terapijske svrhe.

Svoje učešće možete prijaviti korišćenjem elektronskog prijavnog formulara na dnu ove strane ili slanjem poruke na Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli. najkasnije do 10.04.2023.

S poštovanjem,

Dr Srđan Živanović
Ortopedski hirurg i traumatolog
Subspecijalista ortopedije ramena i lakta

 

OrthoExpert Education
PIB: 110795806, MB: 28257538
ŽR: 205-238556-86