Korišćenjem ove forme možete postaviti pitanje ili zakazati pregled. Ukoliko ne navedete primaoca, poruka će biti prosleđena na adresu za opšte upite i prvi slobodni lekar ili fizioterapeut će odgovoriti na Vaše pitanje.

Molimo Vas da prilikom zakazivanja pregleda kod naših lekara koji dolaze iz inostranstva izaberete jedan od datuma dežurstava najavljenih na društvenim mrežama (Facebook, Instagram, X/Twitter) ili IM kanalima (Viber, Telegram). Tačni datum i vreme pregleda javićemo Vam nakon usklađivanja rasporeda sa dežurnim specijalistima.


Morate izabrati jednu od ponuđenih opcija

Please tell us how big is your company.

Morate uneti ime i prezime. Ovo polje je obavezno.

Možete uneti samo karakter "+" i brojeve. Ukoliko se javlja greška, proverite da li na početku ili kraju, ispred ili iza broja, nema razmaka. Ovo polje je obavezno.

Unesite broj telefona u obliku +381601234567, bez razmaka, sa pozivnim brojem države (Srbija +381, Crna Gora +382, itd)

Unesite validnu imejl adresu, npr. petar123@gmail.com. Proverite da u adresi nema razmaka ili ex-YU karaktera (š, đ, č, ć, ž). Ovo polje je obavezno.

Molimo Vas da izaberete željeni datum za pregled

NAPOMENA: u slučaju da iz tehničkih razloga nije moguće zakazati pregled željenog dana, novi datum se određuje nakon usmene konsultacije. Polje je opcionog karaktera.

Molimo Vas da izaberete jednu od ponuđenih ordinacija OrthoExpert

Ukoliko zakazujete pregled kod lekara koji vrši preglede u većem broju ordinacija (u različitim gradovima), molimo Vas da ujedno obratite pažnju na najavljene datume obavljanja pregleda u datim ordinacijama

Invalid Input

Korisnici privatnih zdravstvenih osiguranja mogu obaviti pregled ili intervenciju na osnovu ugovora sa osiguravajućim društvom. Polje je opcionog karaktera.

Ukoliko se izjašnjavate kao korisnik privatnog zdravstvenog osiguranja, molimo Vas da navedete ime osiguravajuće kuće.

Greška prilikom slanja priloga (preveliki fajl ili nedozvoljeni format)

Ukoliko želite da priložite prateću dokumentaciju, poželjno je kreirati 7z, ZIP ili RAR arhivu koja sadrži sve fajlove. Ukoliko niste u mogućnosti da kreirate arhivu (npr. sa telefona) možete poslati veći broj pojedinačnih fajlova korišćenjem dugmeta za dodavanje priloga.

Invalid Input

Odgovor na ovo pitanje bi nam veoma značio u smislu boljeg razumevanja toka informacija i poboljašanja komunikacije sa pacijentima putem različitih kanala. Polje je opcionog karaktera.

Invalid Input

Ukoliko želite da detaljnije opišete kliničku sliku, postavite pitanje, pošaljete komentar ili navedete ko Vam je preporučio OrthoExpert, možete iskoristiti ovo polje za te svrhe. Polje je opcionog karaktera.